Pages

    27 June 2011

    oh rindunye!!

    this is nice bro...

    alamak!! aku punye profile da...kantoii

    salam.
    entah tetibe sahaje tangan bukak laman sosial yang agak-agak femes sebelum kelahiran muka-buku (facebook), yakni friendster.
    maka aku pon sign in la dengan memasukkan email beserta passwordnya sekali.
    makanya lagi, aku pon tengok memang berhabuk tahap PHD da FS aku ni. ( FS untuk frenster, FB untuk facebook)
    dan aku tengok lagi, last punye komen pun dalam tahun 2009, kalau 2010 sebutir dua saje.
    tengok tengok lagi, nampak la gambar-gambar kenangan ketika hingusan masih melekat di pipi.
    dan aku tanpa melengahkan masa, mengambil foto-foto ini untuk dijadikan kenangan.
    seterusnya, aku malas menulis lagi.
    makanye pun adui, enjoy da pikcer.
    .
    .
    .
    .
    .

    kenangan tamhidi..
    dapat tinggi dalam math test, dapat makan pizza...ha ha ha
    2006
    -dorm ke alternatif ek ?? aku pon da lupe la...
    2007
    -fantasy.com team a.k.a dorm 102
    ni sape ek? rajin gile bhai..haha
    star in making..
    kehidupan di asrama...macam-macam ragam dan kerenah
    team aku... main goalkeeper je..tu pon kadang-kadang
    isk3.. melepak di kb mall
    padang dan court menjadi peneman di waktu petang
    menghantar payed di KLIA...
    tragedi dalam perjalanan ke KLIA dan ketika pulang dari KLIA memang menakutkan..haha
    kantin dimana tempat orang beratur dan berebut makanan
    keadaan selepas perlawanan walaupun team aku tewas...ukhuwah tu penting
    keadaan aras dua masjid
    tempat tidur dan menuntut ilmu...berdoa sebelum tido dan belaja
    makan pun dalam tray... asyik patah je keje..
    suasana di dalam masjid maahad...
    siapakah gerangan si alim ini?
    inilah tempat aku menuntut ilmu selama 5 tahun
    rumah sewa budak-budak stam (jdoe)... aku pon penah stay sini..haha
    ini lah aktiviti kami, fly fly fly....then kalau berigak, berjalur dibetis... ha ha ha
    hahaha...MOTM for the final match...
    masih berkeliaran di luar asrama walaupun tengah malam
    syed, zaf, tuo n me....ape pon tak boleh
    ni sume supporters liverpool except the most right one...
    lalalalala!!~

    tigasatulima: rindu kenangan lama...
    usah biarkan hidup anda dikelubungi
    perasaan kerinduan yang pelik-pelik!!
    ha-ha-ha!!

    7 ungkapan:

    N said...

    woi.hahahah.
    kurus gile ko dlu.
    masuk usim je jd laen.
    ape cer bro la aduinyer.
    xpe chan, mcm ksnag pn okaiii,
    lg sdap aku nk picit.hahahha

    LiYanA sYaMimY said...

    nape agy byk gambar sorg agy dr diri sndiri? pelik2..

    Faariis said...

    haha...ksnag tu pe N?

    haha...em, xsengaja kot..nape? dengki? haha

    LiYanA sYaMimY said...

    xde la.. mcm org len a plk yg dpt glamour dr diri sndri..dengki watpe.. xde makneeeenye XD

    Faariis said...

    hahha..mne de,
    cube ko perhati betol2,
    gamba aku lagi banyak r...
    cume xde la terpampang depan2 gitu..carik r kalu jumpe..haha

    N said...

    Aiseh. ksnag pon xpaham ke?

    typo beb..typo.

    ksnag=skang. (ok. fine.aku slh type).

    Chan mmg xsuke nk muncul depan2 sgt. die lg suke amek gamba org. :D .
    Chan..bile nk jmpe ni..nk picit2.. :D

    Faariis said...

    hahha...

    aku ingatkan ape la...
    ingatkan kesenangan mula2...

    btul tu, gmba aku mmg bnyk, just ade sikit2 je..xmen ar penuh2 ni..huhu

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.