Pages

    28 August 2013

    Beraya di rumah speselis.


    Bismillahir Rahmanir Rahiim.....

    Alhamdulillah wa syukur lillah dapat beraya di rumah Dr Rahman di Taman Midah. Ini semua adalah hasil idea Wafiy, bukan saya. Terharu amat bila dapat tahu sampai Dr terpaksa cancel kelas sebab nak masakkan untuk kitorang, tapi masakan Dr memang sangat 'marbeles'. Hanya Allah mampu membalasnya. Semoga Dr Rahman senantiasa hepi selalu dan mendapat jodoh cepat. May Allah bless u and all my lecturers. :)


    who's next?? :)



    bersedia untuk menjamu selera. muka taksabar belako.

    menu2 yang dihidangkan. memang berbaloi. nyum3!!

    sharing moments session. 

    makan sambil tengok johor 'ori' lawan atm. Dr khusyuk nonton sebab Dr orang johor. 

    kek 'hari raya'. tak pernah dibuat orang. 

    sesi memotong kek. indulgence memang menyelerakan. :P

    Dr Rahman with Syeikhul Khobiir 'Ammar. nampak sebaya. haha!!

    berpicta beramai2 bersama Dr. semua muka kekenyangan. Alhamdulillah!!

    - kredit gambar to matsyuk.

    9 ungkapan:

    Nur A.Z said...

    erk? makan kek katopen house? secret recipe pulak tu. cayalah! haha

    Tetamu Istimewa said...

    Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya.

    Faariis said...

    @Nur A.Z> beli untuk dokter sebagai balasan je.

    are_lin@yu said...

    beznya ada o.house mkn rmai2..

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    salam kenal.. meriahnya bila student datang ke rumah lecturer.. singgah&follow di sini.. :D

    Faariis said...

    are_lin@yu > kitorang yang mintak nak lecturer adakan openhouse

    mizz aiza> memang meriah, lagi2 dengan lecturer yang baik. haha

    Ndea Anuar said...

    comelnye rumah beliau...view luar pun looks nice :) umah dr.rahman kat mane?

    Faariis said...

    Ndea Anuar >> kat taman midah je.

    nki said...

    untung ada lecterur yg baik haty

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.