Pages

    28 February 2010

    HUA HUA HUA




    Tunang Farid, Siti, menelefonnya untuk memutuskan pertunangan mereka.
    Farid : Mengapa?

    Siti : Saya dah bosan ngan awak. saya dah ada teman baru. Sebelum tu awak mesti kembalikan semua gambar saya.
    Farid : Ok. Tapi saya tak ingatlah yang mana satu gambar awak, Nanti awak pilihlah sendiri. Yang selebihnya kembalikan kepada saya.
    Siti : Erkkkkkk........ Benci .........


    ........................................................................................................................


    Citer ni member aku yg beritau. S
    ampai nak pecah perut dibuatnya. It happen at Jalan Loke Yew. Satu malam tu kawan pompuan ni la, dia baru jer balik dari party, tak tahu how many glasses dia minum ler tapi memang dia betul-betul mabuk. So masa on the way home she got blocked from the police officer and asked for her driving license and so on but unfortunately at the same time tu, there was an accident happen a cross the road. Quite major jugaklah accident and the policeman leave her and rushed to the accident scene.So this stupid girl dah gabra tak tahu nak buat camne, she just ran off back to her car and head straight back home in Klang.

    So the next morning polis datang ketuk pintu rumah dia dan polis tu tanya dia, "AWAK PEGI MANA MALAM SEMALAM?"
    Pompuan ni pulak jawab, "TAK KEMANA ENCIK. SAYA KAT RUMAH JER."
    So polis tu tanya lagi, "BETUL KER???"
    Pomp
    uan tu jawab, "BETUL ENCIK. SUMPAH SAYA TAK GI MANA2, TANYA LER NGAN
    HOUSEMATE SAYA."
    So polis tu kata, "YE KER? (sambil tergelak) MARI SINI, KELUAR JAP"
    Lepas tu polis tu tunjuk, "HA!!! ITU KETA SAPA TU??"

    Pompuan tu macam nak pengsan sebab dia dah terbawak keta polis yg malam tadi balik rumah, dia ingat keta dia sebab kaler sama warna putih (wira) cuma keta dia takde sticker polis kat tepi pintu jer. Tak pasal2 kena saman RM1000 dan gantung lesen 1 tahun.



    p/s: think twice before do something, never take drug while watching television and beware of yourself..

    0 ungkapan:

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.