Pages

  22 June 2011

  akubacaberita


  salam sejahtera...

  dari keratan akhbar kosmo..

  bukan gambar sebenar


  Aktor 51 tahun kahwin gadis 16 tahun

  LAS VEGAS - Aktor Dough Hutchison yang berusia 51 tahun yang merupakan pelakon filem The Green Mile, siri drama Lost dan 24 telah berkahwin dengan penyanyi lagu berentak country, Courtney Alexis Stodden yang berumur 16 tahun pada 20 Mei lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

  Walaupun perbezaan umur pasangan itu terlalu jauh iaitu 35 tahun, perkahwinan mereka telah menarik perhatian orang ramai.

  "Kami sedar perbezaan umur yang terlalu besar menjadi kontroversi. Namun, kami saling menyintai dan ingin menyampaikan mesej kepada masyarakat bahawa cinta sejati tidak mengira umur," kata pasangan itu kepada laman hiburan E! Online.

  Menurut undang-undang negeri Nevada, seseorang yang mahu mendapatkan lesen perkahwinan perlu berusia 18 tahun ke atas.

  Namun, keputusan Courtney yang berkahwin ketika berusia 16 tahun itu tidak menyalahi undang-undang negera tersebut kerana dia mendapat restu daripada ibunya.

  "Kami memberi sokongan penuh kepada perkahwinan ini. Doug seorang lelaki yang baik dan kami menyukainya," akui ibu Courtney, Krista Stodden kepada laman hiburan RadarOnline.com.

  "Mereka begitu saling menyintai dan kami memberi sokongan terhadap perkara ini.

  "Courtney masih dara semasa dia berkahwin dengan Dough," katanya. - Agensi

  ha ha ha!!... aku tergelak kiut membaca keratan ini, mesti gembira betik lelaki tuh dapat kahwin dengan feremfuan muda.baru umo 16 tu, form 4 kowt. ha ha ha. biasa la, lelaki tu pun aktor, mesti banyak duit dan gegurl mana tak suka dengan kebanyakan duit lelaki itu pun aduii... tapi nye, yang lebih besh dan gumbira tu, sempat lagi menyatakan akan keutuhan dinding dara yang masih belum dicuri orang, nampak sangat umo semuda itu pun aduyaii belum pasti gadis itu masih suci...opss, lupa fulak i itu kat amarika...tetapi kan, tak kire la kat mana-mana pun, malah di 1meleyshia pun lebih kurang sama jerr... lelaki dan perempuan sama aja kok nya sih!!


  tigasatulima: oh courtney!!

  0 ungkapan:

  .

  Labels

  Tags:
  Powered by Blogger.