Pages

    17 June 2011

    kasutaku


    salam...

    tengah2 yahoo search...tup tup jumpe bende ni...iaitu kasut berbentuk kaki...berjenama Vibram, bukan cam nike, adidas, puma...xkreatip lasom...memang semat gilew dowh kasut ni... iskk3, kalu boleh nak gak satu...dulu penah tengok stokin cmni je, tp kalau pakai stokin plus kasut camni lagi...fuhh, memang masuk lerr...

    "wahai anak-anakku, sempena hari bapa ni, belikan Daddy kasut ni satu pon cukup lah...ha ha ha..."

    vibram five finger's sprint....
    amatlah sesuai untuk kaki2 ponteng kerna kalau dikejar pon, sure xdapat tangkap...
    kerna ku bekas kaki ponteng juga...haha...
    maaf warden....


    vibram five finger's women...
    untuk si gadis yang meminati pinky da lady....

    vibram five finger's men....
    untuk si jejaka yang minat berjalan jauh...



    vibram five finger's speed.....
    untuk sesiapa yang gemar bersukan lari sambil berkaki ayam...
    dapat mengelakkan daripada bakteria memasuki kaki sesuka hati...


    vibram five finger's KSO...
    stok yang slalu cepat abis, ramai sangat minat yang ni...
    kalau anda suka panjat pokok ke, bukit ke, gaung ke, inilah pilihan terbaik
    bagi mereka yang suka beraktiviti lasak...
    kainnya tidak mudah koyak dan haus...

    vibram five finger's bikila...
    nama diambil dari pemenang marathon olimpik tahun sudah2...
    anda tidak akan mudah cramp dengan kasut ini..

    untuk menengok dengan lebih pantas, sila lawat ke http://www.vibramfivefinger-kso.com/

    tigasatulima: aku nak jugak!!

    0 ungkapan:

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.