Pages

    22 November 2011

    tanpa disangka

    alhamdulillah...menang kowt..

    fuhh, sape yang tengok tahulah bagaimana debarannya.
    tapi tak leh lawan debaran tengok liverpool main...
    lagi berdebar aku...

    tapi macam mana pun, tahniah buat harimau malaya (hebat macam tigecyclin) sebab mampu merebahkan garuda, dengan bantuan kehebatan "fakri saarani and the gang". tanpa fakri saarani, keputusan mungkin berubah dan mana tahu tanpanya malaysia akan tewas. 

    lihatlah bagaimana Allah membahagi-bahagikan nikmat itu.

    bertuah kot jadi fakri saarani. main cam siput gondang pon, tetap boleh pingat mas. ditambah pula pahala orang yang mengutuk-ngutuk beliau, mungkin berjuta kot dapat pahala free-free je malam ni. puas. lega. tengok-tengok balik ni dapat dato', sape tahu. ha ha ha.



    oghe kelate ghupenye demo...
     gomo 'abe yie' gomo

    2 ungkapan:

    KhaiRin said...

    liv mng m'sia mng.ckp membuatkan hari2 ceria..yeahhh

    blog awk ni ada virus rs nyer...bla klik je kuar site kaler merah
    amik perhatian ye

    Faariis said...

    huhu..minat liverpool gak ke? huhu..
    memang ceria...

    em, cmne ek? nk wat cne? reti x?

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.