Pages

    30 June 2011

    apakah keputusan anda ??

    this is my result bro...
    kelik pada gambar untuk tumbesaran, tapi anda tetap tak akan nampak resultnya...

    alhamdulillah.
    pada pukul 7.51 pagi waktu hulu langat.
    aku berjaya menceroboh juga masuk ke dalam e-wadi yang macam siput sedut sejak berhari-hari sudah.
    dan alhamdulillah sekali lagi.
    kelihatan sume pass dan sebijik satisfactory. ( ade yang excellent ke, takpun awesome?)
    cumulative score point (lupe nak padam) pulak dapat C+, sepadan la dengan nama gelaran aku.
    kalau sepadan ngan nama sebenar, takkan la nak F. taknak. taknak.
    kalau mengikut ranking, dapat la nombor 35 daripada 88. (88 tu termasuk rangka dalam kelas + jin pelajar usim)
    semakin banyak nombor, semakin hebat anda. bukankah begitu? (siapa la yang dapat no 1 tu? tahniah2!!)
    walaupun result aku tidak sehebat einstein, sajed laskar, sahil dhingra, leibniz, dan kim ung-yong.
    aku tetap bersyukur dengan result itu.
    itulah munken yang terbaik untukku walaupun aku mampu melakukan yang lebih baik dan itulah lebih baik untuk aku.
    apa yang penting, itu rahsia aku.

    tigasatulima: aku munkin mendapat pass di dunia,
    tetapi belom pasti diakhirat.

    7 ungkapan:

    LiYanA sYaMimY said...

    salam.. nak dpt bukak ewadi ek?? cane? cer bg skit tips tuk bukak ewadi yg lembab mcm siput sedut tu..plzzz

    LiYanA sYaMimY said...

    cet..xpayah la.. dh dpt bukak tp still kputsan sem lepas nye.. xpela..x kuar result agy aku gumbira =).. k

    Faariis said...

    haha...tips ye,
    tyme nak bukak tu sebut bismillah..InsyaALLAH..dapat r bukak..

    yer la, bdak junior xperlu awal2...tahun depan pon xpe..haha

    N said...

    Chan..aku dah tau dah.
    88 tuh..sebab..medic 2nd yr +
    dental 1st yr. sbb due batch tu je yg tgh amek 1st pro. ~~
    :D

    Faariis said...

    owh...haha..
    ok r tu nombo 35..
    sikit agy nk same ngn no meja..37..
    huhu

    zT said...

    come weh belog demo.sempoi molek.haha.

    apa2 pom, TAHNIAH! ranking2 ni xpetim, hok petim quote demo hok last sekali tuh. :D

    Faariis said...

    hhuhu..xcomey pun, biaso2 jah..ni pun terjupok tengoh jalan...

    huhu..TAHNIAH ko zT jgok..
    em, bukan gapo, tu untuk motivasi diri hok lagho sopmo..

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.