Pages

    05 July 2011

    1, 2, 3, 4, 5.....prittt!!

    this is too late bro...
    salam.
    aku dah 2 hari terlambat.
    bukan apa pun, kemalasan telah melanda.
    sebagaimana yang telah seluruh penduduk malaysia pun tahu.
    malaysia layak ke pusingan kedua dalam kelayakan piala dunia.
    walaupun tewas, namun jaringan ditempat lawan menyelamatkan malaysia.
    based on title above, what is that means?
    ha ha ha!!

    satu bermaksud hanya satu pasukan layak, iaitu malaysia.
    dua pula merupakan jaringan malaysia tak kira di malaysia ataupun di taipei.
    tiga ialah pemberian sepakan penalti daripada repree yang berat sebelah kepada chinese taipei.
    empat adalah jaringan agregat bagi malaysia dan chinese taipei.
    dan lima pula mengenai tarikh hari ini, lima haribulan julai tahun dua ribu sebelas ( 05072011 ).

    ini pula gambar yang sempat dicapturekan oleh kameraman yang singgah di taipei.

    .
    .
    .
    .
    .


    dari kiri: norshahrul, amirulhadi, s. kunalan, fadhli shas, mahali jasuli,
    abdul hadi, safiq rahim (c), amar rohidan, aidil zafuan dan sharbinee alawi.

    sepakan free-kick aidil yang menerjah jaring pada minit ke-7
    -free-kick berkelas dunia...wokk-

    sepakan percuma dari kapten safiq melencong ke kanan gawang taipei
    -taraf david bekam-



    dan ini kami tak setuju dan sukai!!!
    entah bile pernah entah tengok bola.
    peminat MU no.1 boleh.
    tapi bukan no.1 TRW.
    kembar aku, SM5 baru betul no.1.
    kan kan kan!!

    setakat nombo di jersi tiada makna.

    tigasatulima: abang abang abang...
    abang sokom liverpool, kelate.

    1 ungkapan:

    Malek Ku said...

    smart ah post hang noh.....bleh aku repost?...nanti aku link kat blog yang best ni....kreztiv hang...buleh p jauh lagi ni...

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.