Pages

    02 July 2011

    betulkah aku ini ??

    this is what i always do...

    imam muda hassan adli bin yahaya- juara imam muda musim kedua

    jumaat punya yesterday.
    imam muda 2 tamat siarannya.
    penantian juga berakhir.
    imam muda hassan yang dinobatkan sebagai pilihan. (angka tiada makna)
    seperti jangkaanku, ia mengena.
    tahniah!!

    *beliau masih bujang, siapa-siapa yang berkenan boleh cucuk angin. ha he hi ho hu!


    selamat hari ummi. anda tidak tahu tak apa. its oke.

    baharu lepas menonton muvi "hari mama". (mama digunnakan dalam muvi ini, tiada ibu, umi, mummy, emak dan amma.)
    aku sebagai peminat muvi "SAW" harus menontonnya kerna direktornya pun pembuat SAW.
    karakter ibu memang sangat penting dalam mendidik anak.
    tetapi, jangan contohi ibu dalam movie ini.
    sekalipun syurga dibawah telapak kaki ibu, anak-anak jangan ikuti perintah ibu jika ibu semacam muvi ini.
    jangan jangan.
    muvi ini hanya untuk mereka yang mempunyai hempedu yang keras, darah yang pekat, dan semangat hantu.
    budak-budak yang masih belum boleh mengundi disarankan ditemani adik-adik jika tetap berdegil untuk menonton.

    *makanya, sayangilah ibumu selagi kamu mempunyai kesempatan untuk melakukannya...
    jangan ketika kehilangan baru teresak-esak menyesali diri...


    tu tu aku la yang berdiri tu...apahal pulak mamat tu ??

    jika mahu like, better like yang bawah...like dua-dua lah... hahaha

    kemarin.
    aku menyertai pertandingan "get behind your team" dari laman web liverpool.
    katanya kalau mesej sokongan kita mendapat "like" tertinggi, makanya akan dapat memenangi 2 tiket menonton liverpool.
    makanya, barangsiapa yang tangannya terasa gatal-gatal tu, silalah like yer.
    bukannya susah kemain pun.
    pergi ke my profile page, then click "like".
    ia pun akan jadi anda like this.
    after that, if you want to delete your fb.
    just do it.
    its fine. TQ!!

    *tulum menulum amalam anda. saya dah tulum. sudahkah anda? ha ha ha!! (sewel)

    tigasatulima: maaf jika tersasul jiwa, meracau hati, terangsang jiwa, terlampau minda!!
    kemaafan itu lebih baik.
    hati pun tenang.
    berdendam merosakkan jiwa.
    syukran ya!!!

    0 ungkapan:

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.