Pages

    12 July 2011

    akanku cuci malaysia!!


    this is malaysia...welcome to malaysia..


    saya leftenan ardudu, merupakan pilot untuk penerbangan ini,
    selamat datang ke malaysia,
    kapal terbang sudah pun mendarat di KLIA,
    dan waktu tempatan menunjukkan pukul 9 pagi,
    suhu disini 36 darjah selsius dan cuaca agak mendung,
    sekali lagi,
    terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan Malaysia Airlines,
    semoga anda berpuas hati dengan hospitaliti yang disediakan,
    berjumpa lagi pada lain waktu,
    trruuuttttt...

    begitulah lebih kurang ucapan terakhir seorang pilot sebelum mengakhiri penerbangan.
    aku pon da lupe betol ke idak dia punye ucapan.
    tapi lebih kurang la.
    yang terkurang ditambahkan.
    yang terlebih dihalalkan.
    aku pon malas nak tulis,
    aku cume nak test image viewer je..
    so, alang2 tu..kena la wat satu post.
    memandangkan asenel baru tiba di malaysia tanah tumpah darahku.
    aku apa lagi, menggunakan photo yang ada.
    nak buat pasal bersih 2.0, da berlambak di pasaran.
    so, thats all for this time.
    see you at bukit jalil.

    prediction: harimau malaya 0-4 arsenal

    *so, enjoy da pictas...tekan pada gambar, then untu ke gambar seterusnya, ada butang next...cubalah!! jangan malu-malu, tapi boleh pegang-pegang gambar itu.
    halal dan tiada fitnah. InsyaALLAH!!















    tigasatulima: gua tak kira lu cesc fabregas ka,
    lu asene wenger ka,
    harimau malaya ni gua pegang!!

    2 ungkapan:

    N said...

    ini...ini....sungguh hebat!!
    Baju arsenal tanpa lambang
    penaja adalah sungguh gempak!!!

    ps; saya bukan penyokong arsenal.

    Faariis said...

    hahaha..
    fly emirates xdibenarkan mendarat di malaysia..tu xde penaja tu...

    ps; saya tahu anda defender fpsk.

    .

    Labels

    Tags:
    Powered by Blogger.